Individuele (conflict) coaching

Individuele (conflict) coaching en counseling gaan wat mij betreft om betrokken hulp bij het hervinden van jezelf, je eigenheid en kracht. Ik help je om je eigen weg te banen door verlies en allerlei weerstanden heen. Ik ben daarbij je sparringpartner. Ik ben niet de psychologisch expert, degene die je voorschrijft wat voor jou het beste is. Het gaat mij erom je therapeutisch en deskundig uit te dagen om je eigen zelfstandigheid te omarmen en een beroep te doen op je eigen creativiteit. Mijn ervaring is dat jij de weg uiteindelijk zelf weet en dat je vroeg of laat op eigen kracht weer verder kan.

Ook mensen die het liefst in mediation zouden willen gaan, maar waarbij de ander in het conflict daar niet toe bereid of in staat is, zijn van harte welkom bij mij voor conflict coaching. Mediation is een begeleid gesprek tussen twee (of meer) mensen en is slechts mogelijk als de mensen aan tafel willen komen en bereid zijn met elkaar te praten. Maar als jij nu de enige bent die hiertoe bereid is? Of als het te onveilig voor je is om met degene met wie je in conflict leeft aan één tafel te zitten? Is het dan onmogelijk om nog iets te doen aan je conflict?

Je bent welkom voor welke vorm van coaching dan ook. Speciaal voor mensen die in hun eentje worstelen met conflictsituaties en niet weten hoe ze samen met de ander om de tafel kunnen komen, is er bij mij individuele conflict coaching mogelijk. Dit kan gaan over de meest uiteenlopende conflicten. Van ruzie met je leidinggevende en confrontaties met een gezinslid, tot heftige ruzie met je man of vrouw, vriend of vriendin – in alle situaties kan ik je helpen daarin jouw weg te vinden. Net als bij mediation ben ik daarbij gericht op het helpen versterken van je eigen kracht en creativiteit – zodat je vrij wordt om te weten en te voelen wat jij wilt en om je eigen keuzes te maken voor een toekomst waarbij onbegrip, angst of schuld je leven niet (meer) regeren.

Ik werk vooral op de fijne, open werkplekken van Het Coachhuis die in heel het land beschikbaar zijn. Bij voorbeeld aan de Kamperstraat 35 A te Zwolle (zie de foto hieronder).

Heb je meer interesse gekregen in (conflict) coaching bij mij? Neem gerust contact met mij op. Graag bespreek ik met je wat er voor jou mogelijk is.

 

De Van Gogh kamer in Het Coachhuis te Zwolle

Open werkplek te Zwolle